Tafellakens

Bent u op zoek naar tafellakens van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Tafelkleden.nl aan het juiste adres. Ons brede assortiment bevat allerlei kleuren, stijlen, vormen, maten en materialen. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat wij voor elke situatie een passend tafellaken hebben. Met een tafel laken beschermt u uw tafel tegen het leven van alledag. Dat betekent dat deuken, krassen, vlekken en andere beschadigingen voorgoed verleden tijd zijn. De tafel lakens van Tafelkleden.nl zijn geschikt voor dagelijks gebruik en maken van elke maaltijd een feestje.


Bescherm uw tafel met de tafellakens van Tafelkleden.nl

Een tafel laken is niet alleen mooi en stijlvol, het is ook functioneel. Maaltijden kunnen ervoor zorgen dat een tafel flink beschadigd. Hete pannen, bestek dat valt, een glas dat wordt omgestoten, een tafel krijgt veel te verduren tijdens maaltijden. Door uw tafel te bedekken met een tafellaken is hij beschermd tegen dergelijke situaties en kunt u langer genieten van uw tafel. Bij ons vindt u tafellinnen voor zowel binnen als buiten. Al onze tafellakens zijn verkrijgbaar met of zonder print in diverse kleuren. Zo kunnen wij u garanderen dat wij voor elk interieur een passend tafel laken hebben.

Wat mooi tafellinnen kan doen

Naast functioneel is een tafellaken ook stijlvol. Door uw tafel te bedekken met prachtig tafellinnen tilt u elke maaltijd naar een hoger niveau. Kies bijvoorbeeld voor een tafellaken in een donkere kleur, in combinatie met lichtgekleurd servies en een prachtige tafelloper, of kies voor een tafellaken in een lichte kleur in combinatie met een tafeldecoratie gemaakt van bloemen. Door ervoor te zorgen dat uw tafellaken bij de rest van uw interieur past, creëert u in een handomdraai een maaltijd met een chique uitstraling.

Ons assortiment tafel lakens

Het assortiment tafellakens van Tafelkleden.nl is zeer uitgebreid. Voor alle kleuren tafellinnen kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bevat tafel lakens met een print en tafellakens die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Alle tafellakens zijn als rond tafelkleed en als rechthoekig tafelkleed te bestellen.

Tafellakens

Onze collecties

Bij Tafelkleden.nl vindt u verschillende collecties tafellinnen:

  • Collectie Como: De tafellakens uit de Como Collectie zijn gemaakt van een mix van katoen en polyester. Ze zijn zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast, kookecht, verkrijgbaar in allerlei afmetingen én beschikbaar in maar liefst 25 kleuren. Zo is er voor elk interieur een passend Como tafel laken.
  • Collectie Viva: Bent u op zoek naar een krimpvrij tafellaken? De Viva Collectie is gemaakt van 100% polyester, waardoor ze zeer onderhoudsvriendelijk en bovendien geheel krimpvrij zijn. Het tafellinnen uit de Viva Collectie is tevens gecoat, zodat vlekken niet in kunnen trekken.
  • Collectie Beach: Geeft u de voorkeur aan een katoenen tafellaken? Dan is de Beach Collectie een betere keuze. Het tafellinnen uit de Beach Collectie is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en hebben een geblokt design, dat verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren.
  • Collectie Helsinki: Ook de tafel lakens uit de Helsinki Collectie zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn wasbaar tot 60 graden en geschikt voor dagelijks gebruik. Het geblokte design is verkrijgbaar in zes verschillende kleurcombinaties.
  • Collectie Laatu: Een linnen tafellaken uit de Laatu Collectie geeft elke tafel een chique uitstraling. Deze jacquard tafellakens zijn van hoge kwaliteit, wasbaar tot 60 graden en kleurvast.

Tafellakens kopen

Wilt u een tafellaken kopen? Dan bent u bij Tafelkleden.nl aan het juiste adres. Ons brede assortiment bevat voor elke situatie een passend tafel laken. Vanuit jarenlange ervaring en een passie voor mooie producten kunnen wij u garanderen dat ons tafellinnen op het gebied van kwaliteit aan de hoogste eisen voldoen. Ons assortiment tafellakens bestaat uit 7 collecties, die elk hun eigen kenmerken hebben. Zo krijgt u in één oogopslag een beeld van het aanbod. Tafellakens online bestellen in onze webwinkel is zeer eenvoudig. Als eerste kiest u de collectie die uw voorkeur heeft. Welke collectie het beste bij u past is zeer afhankelijk van uw situatie. Kies vervolgens de kleur die het beste bij uw interieur past. Als laatste kiest u de juiste afmeting voor uw tafel. Bij ons vindt u tafellakens voor vierpersoonstafels en zespersoons tafels. Let er bij het kiezen van de afmeting op dat uw tafellaken iets groter hoort te zijn dan uw tafel. Gemiddeld genomen is de overhang aan elke kant tussen de 20 cm en de 30 cm.

Contact opnemen met Tafelkleden.nl

Tafellakens kopen doet u bij Tafelkleden.nl. Onze jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van tafellinnen verzekeren u dat u bij ons enkel producten van hoge kwaliteit vindt. Heeft u vragen over ons bedrijf, wilt u meer weten over onze producten of twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Tafellakens kopen