Bel 0315 651332 of e-mail ons op info@tafelkleden.nl, wij helpen u graag verder.

Overige kleuren

Het tafelkleed op de tafel in je woning of in een horecagelegenheid nodigt uit tot een praatje, een hapje, een drankje en lekker genieten. Met een tafelkleed geef je jouw tafel net even wat extra uitstraling. Tafelkleden en tafellakens zijn er in verschillende kleuren. Zo vind je met name de kleuren rood, blauw, geel en bruin bijvoorbeeld terug in de Smyrna tafelkleden. Terwijl groen, roze en oranje bijvoorbeeld weer terug te vinden zijn in onze tafellakens.

Handweef tafelkleden

De handweef tafelkleden zijn bedoeld als sfeerkleed en passen in elk interieur. De handweef kleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. De geweven tafelkleden kenmerken zich door het minder intense kleurgebruik en de wat minder opvallende dessins. De kleuren zijn wat meer ingetogener. De crème kleuren en de bruintinten vind je bijvoorbeeld terug in deze serie tafelkleden, maar ook blauw of rood wordt gebruikt voor de geweven tafelkleden. Daarom zijn deze kleden dan ook uitstekend toe te passen in verschillende interieurs. Voor de fabricage van deze tafelkleden wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen. Viscose wordt gebruikt om het tafelkleed stevigheid en glans te geven. Acryl maakt het tafelkleed heerlijk zacht. En katoen zorgt voor een sterk tafelkleed.

Tafellakens in verschillende kleuren

Een tafellaken gebruik je om de eettafel aan te kleden. Maar een tafellaken beschermt jouw tafel ook tegen kleine beschadigingen die door de borden of het bestek veroorzaakt kunnen worden. Voor elke gelegenheid zijn er tafellakens beschikbaar. Wil je een stijlvol diner organiseren, dan kun je kiezen voor een effen zwart tafellaken of misschien wil je met de kleur rood werken. In ons assortiment tafellakens hebben wij vele effen kleuren, zoals blauw geel of roze. Maar ook tafellakens met een gekleurd motief kun je bij ons vinden. Daarnaast heeft elke collectie tafelkleden zijn eigen specifieke materiaalsamenstelling die zorgen voor hun eigen specifieke eigenschappen, zoals strijkvrij, krimpvrij, onderhoudsvriendelijk of afwasbaar.

Verschillende kleuren Smyrna tafelkleden

Smyrna tafelkleden lijken wat ouderwets, maar geven juist een gezellige warme indruk aan de woonkamer, eetkamer of horecagelegenheid. Dankzij de warme kleuren, zoals rood, bruin en oranje en hun zachtheid wordt het retro interieur verstrekt. Een Smyrna tafelkleed is een traditioneel hoogpolig tafelkleed in de Perzische en oosterse stijl. Dankzij het gebruik van 100% zuiver scheerwol zijn deze tafelkleden van hoogwaardige kwaliteit.

Ronde tafelkleden

Ook voor de ronde tafel heeft Tafelkleden.nl een geschikt tafelkleed. Ronde tafelkleden zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo zijn er de Smyrna tafelkleden in de ronde uitvoering, bijvoorbeeld in de bruintinten, de rode kleuren en de crème kleuren. Daarnaast kun je ook geweven ronde tafelkleden vinden in onze webshop. Bijvoorbeeld in de kleur grijs, beige of wit. Naast de grotere modellen tafelkleden voor de eettafel, kun je bij ons ook ronde tafelkleden voor bijzettafels en nachtkastjes vinden in verschillende kleuren