Bel 0528 - 234 227 of e-mail ons op info@tafelkleden.nl, wij helpen u graag verder.

Groene tafelkleden

Groen is een krachtige kleur die rust en vrede uitstraalt. De ideale kleur dus als je jouw interieur dat stukje rust wil geven. De tafel is een centerpiece in elk interieur en de drukst bezochte plek binnen elk huishouden en juist daarom is een groen tafelkleed ideaal. Het heeft de kracht om een klein beetje rust te scheppen in de drukte van alledag. Omdat al onze tafelkleden van hoogwaardige kwaliteit zijn, kunt je in een rustige omgeving onbezorgd genieten van alle drukte die de dag je brengt. In ons assortiment met groene tafelkleden vind je er altijd wel eentje die voldoet aan jouw wensen.

Haal de rust van de natuur in huis met de kleur groen

Groen is een evenwichtige, rustige kleur die in heel veel verschillende tinten gebruikt kan worden. Van intense groene accenten in je interieur tot een rustige tint groen als hoofdkleur; alles is mogelijk. Ook ons assortiment kent veel verschillende tinten groen. Van de koele kleur grijsgroen, een kleur die rust en kalmte uitstraalt, tot de wat nadrukkelijker aanwezige, zonnige kleur geelgroen. Naast groene tafelkleden in effen kleuren bieden wij ook tafelkleden aan waarin groen als accentkleur aanwezig is, of waar met de kleur groen een bijzonder patroon is gecreëerd.

Groen tafelkleed kopen

Groene tafelkleden voor alle gelegenheden

Of het nou een chic etentje is waarvan je de gastheer/gastvrouw bent en waarbij groen de themakleur is, of een gezellig familieontbijt, voor elke situatie bieden wij een bijpassend tafelkleed aan, dat jouw tafel helemaal afmaakt. Op zoek naar een bijzondere eyecatcher in je interieur? In ons assortiment hebben wij ook tafelkleden met interessante patronen, die direct opvallen. Maar naast het feit dat een bijzonder groen tafelkleed je interieur net dat beetje extra kan geven en het helemaal af maakt, hebben onze producten ook een praktisch nut. Jouw groene tafelkleed zorgt er namelijk voor dat de tafel niet bekrast raakt of beschadigd wordt en vangt alle etensresten op, zodat je tafel langer mooi blijft en je jouw interieur schoon houdt.

Groen tafelkleed kopen voor een ronde tafel

Ons assortiment biedt ook voldoende keuze aan tafelkleden voor ronde tafels. Ook deze tafelkleden zijn in de kleur groen te verkrijgen. Heb je een ronde tafel en wil je toch liever een andere kleur? Onze ronde tafelkleden zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en met verschillende patronen.

Groene tafelkleden kopen

Bij Tafelkleden.nl bieden wij groene tafelkleden aan in verschillende kleuren en met unieke designs. Al onze tafelkleden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn dus van hoge kwaliteit. Vanuit onze jarenlange ervaring met deze producten weten wij wat kwaliteit is. Wij kunnen je daarom garanderen dat wij alleen het beste van het beste verkopen. Wij verkopen onze producten niet alleen aan particulieren, ook horecabedrijven doe hun aankopen bij ons. Omdat wij in ons assortiment tafellakens verschillende tinten van een kleur aanbieden maken wij het voor horecabedrijven makkelijk om te kiezen voor een aantal tinten van één kleur, om het interieur van hun bedrijf spannend en interessant te houden. En wil je liever de uitstraling van ouderwetse gezelligheid? Dan is een Smyrna tafelkleed misschien wel wat voor je.

Tafelkleed groen bestellen?

Wil je graag een groen tafelkleed bestellen maar heb je enkele vragen over onze service, over onze producten of wil je advies? De medewerkers van onze klantenservice staan klaar om alle vragen te beantwoorden.