Ronde tafelkleden

In deze categorie vindt je ronde tafellakens en kleden, in verschillende uitvoeringen, stoffen, kleuren en maten. Vanuit onze jarenlange ervaring zijn we erachter gekomen dat er vaak vraag is naar ronde tafelkleden. Omdat wij streven naar een zo gebruiksvriendelijke webwinkel, hebben wij er voor gekozen om hier een aparte categorie aan toe te wijzen.


Een rond tafelkleed kopen

Bestel je een tafellaken rond bij tafelkleden.nl? Dan kun je ervan uitgaan dat deze van topkwaliteit is. Op al onze artikelen zit een garantie van tenminste 1 jaar, soms zelfs langer. Wanneer je een rond tafelkleed bij ons koopt wordt deze meestal binnen 1 á 3 werkdagen geleverd. Normaliter word uw bestelling binnen 24 na betaling verzonden. Voor meer informatie over o.a. de verzendkosten, levertijd, retourneren en garantie verwijzen wij u door naar onze klantenservice pagina.

Waarom een rond tafelkleed de juiste keuze is!

Je interieur is pas echt af wanneer je mooi passende ronde tafelkleden hebt voor uw ronde tafels. Het komt niet alleen de uitstraling van uw woon, werk of horecagelegenheid ten goede maar het beschermt de tafels ook nog eens tegen beschadigingen.

Ronde tafels voor een beter gevoel en samenwerking

Wanneer mensen aan een ronde tafel zitten krijgen ze minder snel ruzie, zijn ze positiever en werken ze beter samen. Vindt u dat raar klinken? Toch is het wetenschappelijk bewezen. Een ronde tafel is dus een wel overwogen keuze op plekken waar veel gesprekken en samenwerking voor komen. Denk hierbij aan vergaderruimtes, horecagelegenheden of dinertafels.

Wanneer je een gezellige sfeer, feel good en goede samenwerking belangrijk vindt is jouw ronde tafelkleed dus een weloverwogen keuze.

Ronde tafelkleedjes

Ben je op zoek naar een klein rond tafelkleedje voor bijvoorbeeld een bijzettafeltje of een nachtkastje. Dan kun je in deze categorie wellicht wat moois vinden. De meest voorkomende afmetingen bij onze ronde tafellakens en kleden zijn 165 cm rond, en 150 cm rond.

Smyrna tafelkleed rond

Zoals je wellicht hebt gezien hebben wij ook een aparte categorie voor Smyrna tafelkleden. Echter kun je onze ronde smyrna tafelkleden vinden in zowel deze categorie als in de smyrna tafelkleden categorie.