Bel 0528 - 234 227 of e-mail ons op info@tafelkleden.nl, wij helpen u graag verder.

Kerst tafelloper

Op zoek naar een mooie kerst tafelloper? Dan ben je hier aan het juiste adres! De kerst komt er weer aan en daarmee het heerlijke kerstdiner met familie en vrienden. En daar hoort natuurlijk een prachtig gedekte kersttafel bij. Speciaal voor kerstmis hebben wij een aparte categorie samengesteld zodat je eenvoudig de perfecte kerstloper kunt uitzoeken.

Creëer een sfeervolle kersttafel met een mooie tafelloper

Het kerstdiner komt langzaam weer dichterbij. Misschien ben je al bezig met inspiratie opdoen voor een bijzonder kerstmenu die je aan vrienden en familie gaat voorschotelen. Maar heb je ook al aan de aankleding gedacht? Al die lekkere gerechten komen natuurlijk het best tot hun recht op een mooi gedekte kersttafel. Met een mooie, passende kerst tafelloper over je tafellinnen creëer je op eenvoudige wijze een feestelijke sfeer. In onze webshop vind je een prachtig nieuw assortiment tafellopers voor kerst in uiteenlopende kleuren en prints.

Elegant in natuurlijke kleuren

Gaat je voorkeur uit naar een elegant, maar ingetogen kersttafel met natuurlijke kleuren, dan moet je zeker een kijkje nemen in onze collecties van Medici, Twin en Corsini. Hou je van effen eenvoud? Met een kerst tafelloper van Corsini voeg je makkelijk een mooi kleuraccent aan je linnen. De tafellopers van Corsini zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren. Voor een speels tweekleurig effect ga je voor een van onze Twin tafellopers. Deze zijn te verkrijgen in twee combinaties van grijze tonen. Liever een subtiel barok printje in je kerstloper, dan moet je zeker een kijkje nemen in ons Medici assortiment.

Gezellig met een nostalgisch printje

Haal je met kerst het liefst die oergezellige traditionele sfeer in huis, ga dan voor een kerstloper met een nostalgisch printje. Combineer bijvoorbeeld een rode of zilveren kerst tafelloper van Syno met een sneeuwwit tafelkleed. De subtiele sterren print geeft een modern traditionele uitstraling. Wil je liever een statement maken met een opvallender exemplaar, dan kun je kiezen uit maar liefst drie collecties. Wordt het de kerstboom print van Candela, de sterren van Stella of een kerstloper met nostalgische veelvormige sneeuwvlokken van Snowflakes? Bekijk onze collecties kerst tafellopers en laat je inspireren!