Handweef tafelkleden

Geef uw woning sfeer met de handweef tafelkleden van Tafelkleden.nl. De serie handweef tafelkleden is ontwikkeld om sfeer aan uw woning toe te voegen en uw tafel te beschermen tegen het leven van alledag. De gebruikte materialen zijn zacht, waardoor het fijn is om uw armen even op tafel te leggen. De zachte materialen van de hand geweven tafelkleden geven uw woning bovendien een warme en gezellige uitstraling. De meeste tafelkleden worden vandaag de dag niet meer met de hand geweven, maar komen machinaal tot stand. Toch is de naam altijd behouden gebleven. Voor geweven tafelkleden van hoge kwaliteit bent u bij Tafelkleden.nl aan het juiste adres. De tafelkleden van Tafelkleden.nl bestelt u eenvoudig en snel in onze webwinkel.


Sfeervolle, met de hand geweven tafelkleden

Handweef tafelkleden geven uw woning sfeer en beschermen uw tafel tegen het leven van alledag. De handweef tafelkleden van Tafelkleden.nl hebben een traditioneel design met rustige, natuurlijke kleuren. Het kleurgebruik en het unieke design maken de met de hand geweven tafelkleden een subtiele eyecatcher in elk interieur. De tafelkleden zijn voor het grootste gedeelte vervaardigd uit acryl. Wilt u uw handweef tafelkleed reinigen? Door ze te deppen met lauwwarm water is uw tafelkleed in een handomdraai weer fris. Kampt u met hardnekkige vlekken of een grauwe uitstraling? Dan is het aan te raden om niet zelf te gaan boenen, maar uw handweef tafelkleed te laten reinigen door een stomerij.

Onze collecties

Handweef tafelkleden kopen doet u bij Tafelkleden.nl. De handweef tafelkleden van Tafelkleden.nl zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren, stijlen, vormen en maten. Ons assortiment handweef tafelkleden is onderverdeeld in collecties, zodat het aanbod in één oogopslag duidelijk is.

Collectie Malaga

De Malaga collectie is te herkennen aan de lichte kleur, het eenvoudige design en de rechte lijnen. De weefrichting is over de breedte van het kleed. Tussen de voornamelijk witte draden bevinden zich draden in een afwijkende kleur. Deze kleuren van deze draden zijn bruin, groen, groen-roze, grijs-roze, zwart en wit. De Malaga handweef tafelkleden hebben een subtiel design en beschermen uw tafel op stijlvolle wijze.

Collectie Marseille

Kenmerkend voor de Marseille Collectie is een lichte ondergrond in combinatie met een complexe print. De met de hand geweven tafelkleden uit de Marseille Collectie zijn verkrijgbaar met groene, rode, bruine en grijze print. Van elke kleur kunnen wij zowel een rechthoekige variant als een ronde variant leveren.

Collectie Hortensia

Ook de Hortensia Collectie bevat handweef tafelkleden met een rustige print. Deze print wordt weergegeven op een beige ondergrond. De geweven tafelkleden zijn verkrijgbaar met een rode, bruine, grijze, zachtbruine en beige print. De Hortensia Collectie bevat alleen rechthoekige tafelkleden. Heeft u een ronde tafel? Neem dan een kijkje tussen onze ronde tafelkleden. Met een rechthoekig handweef tafelkleed uit de Hortensia Collectie geeft u uw interieur warmte en sfeer.

Collectie Julia

De met de hand geweven tafelkleden uit de Julia Collectie geven elke ruimte een interessante twist. De handweef tafelkleden zijn te herkennen aan de statement ondergrond in een heldere, effen kleur in combinatie met een complexe beige print. De beschikbare ondergrond kleuren zijn zwart, groen,en rood. Op de zwarte uitvoering na geldt voor alle handweef tafelkleden uit de Julia Collectie dat ze zowel in een ronde als een rechthoekige variant te bestellen zijn.

Collectie Valentine

De Valentine Collectie is te herkennen aan de print die veel weg heeft van een Azteken print. De print bevat bijzondere figuren met rechte, herkenbare lijnen en is uitgevoerd in verschillende beige en bruin tinten. De met de hand geweven tafelkleden uit de Valentine Collectie zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met een pastelgroene ondergrond of met een bruine ondergrond. Beide kleuren zijn zowel met een ronde als een rechthoekige vorm te bestellen.

Handweef tafelkleden kopen

Wilt u handweef tafelkleden kopen? Voor stijlvolle handweef tafelkleden van hoge kwaliteit bent u bij Tafelkleden.nl aan het juiste adres. Ons assortiment bevat met de hand geweven tafelkleden in allerlei kleuren, vormen, stijlen en maten. Zo kunnen wij u garanderen dat wij voor elk interieur een passend product hebben. U kunt niet alleen bij ons terecht voor handweef tafelkleden. In onze webshop vindt u onder andere ook Smyrna tafelkleden, tafellopers en tafellakens. Twijfelt u over uw keuze of wilt u meer weten over ons bedrijf of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.