Welkom bij het Eurogros Partnerprogramma

Het Eurogros Partnerprogramma is opgezet met de bedoeling dat u van elke klant die u doorstuurt naar onze website, commissie ontvangt wanneer deze een bestelling doet. Een klant doorsturen kunt u doen door een banner op uw website te plaatsen. Eurogros biedt een aantal banners aan welke u op uw website kunt plaatsen. Wanneer deze banner op uw website is geplaatst, een klant er op klikt en op www.eurogros.nl een bestelling doet, krijgt u hiervan commissie.

Hoe werkt het?

U plaatst zelf, of met behulp van uw webbeheerder, een banner op uw site. Deze banners kunt u downloaden van de Eurogros website. Rekent een klant af, dan krijgt u daar bericht van door middel van een email. U ziet dan wat er is besteld en voor welk bedrag. Ook kunt u dan direct de commissie zien welke uitgekeerd kan worden. De commissie bedragen spaart u op in uw account. U kunt vragen om het uit te keren wanneer u dit wilt.

Real-Time inzicht

Wanneer u inlogt, kunt u inzien hoeveel bestellingen er zijn gedaan via uw banner. Hiervan ziet u het totaalbedrag aan omzet en de commissie welke u hiervan ontvangt. Eveneens kunt u hier andere banners zien welke u kunt gebruiken.