Bel 0528 - 234 227 of e-mail ons op info@tafelkleden.nl, wij helpen u graag verder.

Zwarte tafelkleden

Een zwart tafelkleed voor op uw tafel in huis of horecagelegenheid kopen? Op Tafelkleden.nl vindt u tafelkleden in alle soorten en maten. Een tafelkleed of tafellaken in de kleur zwart geeft een luxe en statige uitstraling. Erg geschikt wanneer u bijvoorbeeld uw chique diner net wat extra’s wilt geven.

Zwarte handweef tafelkleden

Ondanks dat de handweef tafelkleden tegenwoordig machinaal geweven worden, is de naam handweef tafelkleed gebleven. Deze kleden zijn bedoeld als sfeerkleed en de materialen zijn lekker zacht. Wanneer u op zoek bent naar een handweef kleed voor op de tafel in de kleur zwart, dan bent u bij Tafelkleden.nl aan het juiste adres. Voor de geweven tafelkleden worden verschillende materialen gebruikt. Zo zorgt viscose voor stevigheid en glans, is een handweef tafelkleed van acryl lekker zacht en heb je met katoen een goed sterk tafelkleed.

Zwart tafelkleed kopen

Tafellakens in de kleur zwart

Met een tafellaken is de eettafel tijdens de maaltijd helemaal compleet. Het beschermt niet alleen uw tafel tegen krassen of beschadigingen, maar vangt ook de broodkruimels op. En dan is het alleen even het laken aanpakken en buiten uitkloppen, zodat uw woning weer broodkruimelvrij is. Tafellakens zijn er in verschillende stijlen en kwaliteiten. Een zwart tafellaken voor een luxe en statige uitstraling geeft uw romantische diner net even wat extra. Of wilt u liever een praktisch tafellaken dat makkelijk uitwasbaar is. Op Tafelkleden.nl vindt u een uitgebreid assortiment en vindt u zeker waar u naar op zoek bent.

Smyrna tafelkleden met zwarttinten

Wanneer u op zoek bent naar een Smyrna tafelkleed in de tinten zwart, bent u bij Tafelkleden.nl op de juiste plek. Wij hebben een ruim assortiment tafelkleden in de Perzische en oosterse stijl. Deze Smyrna kleden geven een warme indruk en versterken door hun zachtheid en kleuren de ouderwetse en retro stijl van je interieur. Doordat ze gemaakt zijn van 100% zuiver scheerwol en de hoge pool voelen ze heerlijk zacht en warm aan en de franjes geven net wat extra uitstraling.

Ronde tafelkleden in het zwart

Dankzij onze ervaring weten wij dat er veel vraag is naar ronde tafelkleden. Misschien heeft u thuis wel een ronde tafel staan, die wel wat verfraaiing kan gebruiken. Of wilt u de ronde tafels in uw horecagelegenheid wat extra’s geven door ze aan te kleden met zwarte tafelkleden. Op tafelkleden.nl vindt u een uitgebreid assortiment ronde tafelkleden. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kwaliteiten. Wilt u graag een ronde Smyrna tafelkleed kopen of liever een handweef kleed voor de tafel? Al uw ronde tafelkleden vindt u op Tafelkleden.nl.