Bel 0528 - 234 227 of e-mail ons op info@tafelkleden.nl, wij helpen u graag verder.

Witte tafelkleden

Met een tafelkleed maak je een mooi plaatje van je tafel. Voor vlekken hoeft u dan niet bang te zijn en ook gaat het tafelkleed kleine beschadigingen tegen. Een tafelkleed in de kleur wit geeft een elegante uitstraling aan uw interieur. Zeker wanneer er een stijlvol diner op het programma staat, biedt een wit tafelkleed of tafellaken vele mogelijkheden. Tafelkleden.nl heeft een uitgebreid assortiment tafelkleden en tafellakens. Wanneer u op zoek bent naar een wit tafelkleed dan bent u bij ons op de juiste plek!

Geweven tafelkleden in de kleur wit

Een geweven tafelkleed, ook wel de handweef kleden genoemd, is verkrijgbaar in verschillende kleurtinten. Ook de kleur wit bieden wij aan in ons assortiment. De geweven tafelkleden kenmerken zich door het minder intense kleurgebruik en de wat minder opvallende dessins. Daardoor zijn deze kleden uitstekend toe te passen in verschillende interieurs. Deze sfeerkleden zijn van verschillende materialen gemaakt. Viscose (voor stevigheid en glans), acryl (lekker zacht) en katoen (erg sterk) gebruiken wij voor onze geweven tafelkleden. Ook kunt u een keuze maken uit een geweven tafelkleed met of zonder franjes.

Wit tafelkleed kopen

Een wit tafellaken

Met een wit tafellaken is de toon van het etentje direct gezet. De eettafel is met een tafelkleed helemaal compleet. Het tafelkleed beschermt uw tafel tegen krassen of beschadigingen en vangt de broodkruimels op. Het smetteloze wit geeft een schone uitstraling en nodigt uit om aan tafel te gaan. Wanneer u kiest voor een wit tafellaken, kunt u deze ook uitstekend combineren met andere kleuren servetten bijvoorbeeld. Zo geeft u uw etentje net even wat extra’s. Uiteraard zijn de tafellakens in verschillende stijlen verkrijgbaar op Tafelkleden.nl. Wilt u een praktisch tafellaken dat makkelijk uitwasbaar is of vindt u een strijkvrij tafellaken belangrijk? De samenstelling van de gebruikte materialen zorgen voor de specifieke eigenschappen van elk tafelkleed. Op Tafelkleden.nl vindt u een uitgebreid assortiment en vindt u zeker waar u naar op zoek bent.

Smyrna tafelkleden in de kleur wit

Een Smyrna tafelkleed is een traditioneel hoogpolig tafelkleed in de Perzische en oosterse stijl. Op Tafelkleden.nl vindt u verschillende Smyrna tafelkleden, onder andere in wittinten. Deze kwalitatieve tafelkleden zijn gemaakt van 100% zuiver scheerwol en afgewerkt met een franje. Op de alledaagse keukentafel wordt het Smyrna kleed gebruikt om het interieur te verfraaien met vele kleuren en mooie franjes, maar ook in de horecabranche zie je het Smyrna tafelkleed vaak voorbij komen. Dankzij het warme karakter laat het tafelkleed een gezellige indruk achter.

Witte ronde tafelkleden

Een ronde tafel verdient natuurlijk een mooi tafelkleed. Ronde tafelkleden zijn er in allerlei verschillende uitvoeringen. Op Tafelkleden.nl vindt u verschillende witte ronde tafelkleden en tafellakens. Zo kunt u er ronde Smyrna tafelkleden met wittinten vinden, maar ook geweven tafelkleden in de kleur wit zijn aanwezig in ons assortiment. Wij bieden u niet alleen tafelkleden voor de grote ronde eettafel aan. Wij hebben ook kleinere modellen voor bijvoorbeeld een bijzettafel of nachtkastje in ons assortiment.